PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Copyright

A Prenor Kertészeti és Parképítő Kft. (röviden PRENOR KFT.) szerzői jogai

► Az Prenor Kertészeti és Parképítő Kft. honlapjának, a www.prenor.hu és a www.prenor.eu weboldalának teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
► A www.prenor.hu és a www.prenor.eu honlapon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, piktogramokat, térképeket, grafikonokat, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatszerkezeteket, növény adatokat hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett az Prenor Kertészeti és Parképítő Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges.
► A www.prenor.hu és a www.prenor.eu weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, megjeleníthetik képernyőjükön, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a lap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.
► A közérdekű adatok kivételével tilos az PRENOR KFT. előzetes írásbeli engedélye nélkül a www.prenor.hu és a www.prenor.eu bármely részét kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérhető bármely jellegű profitot eredményezni.
► A közérdekű adatok kivételével tilos az PRENOR KFT. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát, többszörözve terjeszteni, adatbázisban tárolni, technikai művelet segítségével bármely részét nyilvánosságra hozni, illetőleg akár változatlan formában újraközvetíteni.
► A " www.prenor.hu , www.prenor.eu " és az "PRENOR KFT. " elnevezések védjegyek; az Prenor Kertészeti és Parképítő Kft. tulajdonát képezik, ezért felhasználásuk írásbeli engedélyhez kötött. A " www.prenor.hu , www.prenor.eu " és az "PRENOR KFT." elnevezéseket senki nem használhatja fel gazdasági, üzleti célra, megtévesztésre vagy a tulajdonos és a honlap lejáratására.
 

► Az oldalak tartalmazhatnak hirdetést vagy szponzorok által elhelyezett egyéb tartalmakat. A hirdetők és a szponzorok felelősek az általuk megjelenített információ hitelességéért és jogi megfeleléséért. Az PRENOR KFT. minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárít magától. A látogató elismeri, hogy az általa e-mailben, vagy weboldalainkon keresztül rendelkezésre bocsátott írásos anyag egyúttal nyilvánosságra kerülhet, s azt az PRENOR KFT. részben, vagy egészben közzéteheti, tartalmát felhasználhatja. Ezzel vállalja, hogy nem kezdeményez jogi eljárást az PRENOR KFT. ellen a felhasználás miatt, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az PRENOR KFT.-ot. A szerzői jogokat sértő cselekmények az elkövető polgári, illetve büntetőjogi felelősségének megállapítását vonják maguk után. Az írásbeli hozzájárulások kérését a prenor@prenor.hu e-mail címre várjuk!

Vissza


Copyright

Facebook