PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

GINOP-6.1.5-17-2018-00095

MUNKAHELYI KÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA
A PRENOR KERTÉSZETI ÉS PARKÉPÍTŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁGNÁL
 
VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 40 4726 588 FT
 
A kedvezményezett neve: PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft
A projekt címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása a PRENOR Kertészeti és Parképítő Korlátolt Felelősségű Társaságnál"                                                     
A szerződött támogatás összege: 40 726 588Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A képzések során a munkavállalók a munkájukhoz vagy előmenetelükhöz szükséges hatósági vizsgát tettek vagy OKJ bizonyítványt szereztek. Ezen túl informatikai továbbképzésben és nyelvi képzésben részesültek valamint együttműködés fejlesztés képzésen vettek részt.
A képzések: alapozás- közmű és fenntartási gép kezelője, targoncavezető, emelőgép kezelő, földmunka-, rakodó-és szállítógép kezelő, zöldterületi kisgép üzemeltető, T kategóriás jogosítvány, B kategóriás jogosítvány, angol nyelvi képzés, informatika belső és külső képzés, együttműködés fejlesztés képzés 5 csoportban és vezetőképzés.
A képzésben résztvevők meglévő kompetenciái fejlődnek, továbbá új készségek kerülnek kifejlesztésre. A képzésen résztvevő munkavállalók versenyképessége nő. A képzés során tanúsítványt, bizonyítványt szerző személyek igazoltan rendelkezni fognak a képzések során elsajátított kompetenciákkal. Bizonyítványukkal, tanúsítványukkal igazolni tudják az adott területen megszerzett tudásanyagot, ami a későbbiekben is előnyt jelent számukra, szervezetünknél pedig olyan munkavállalók fognak dolgozni, akik rendelkeznek specifikus kompetenciákkal.
A projekt  befejezési dátuma: 2020.02.28
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.5-17-2018-00095

Vissza


Facebook