PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Sportsmaster High N

Felhasználás:

A Sportsmaster CRF 26+05+11+2MgO+me (High N) 2 – 3 hónapos hatástartamú összetett műtrágya, amely szabályozott tápanyag-leadású, burkolt és hagyományos, burkolat nélküli műtrágyaszemcsék keveréke az egyenletes fejlődés érdekében. A burkolat nélküli szemcsék azonnal felvehető tápanyagforrást biztosítanak a fű számára.

A Sportsmaster CRF 26+05+11+2MgO+me (High N) az Everris (Scotts) szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült. A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású műtrágya. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatású. A fejlődési időszak elején egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé. Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét.
 

 

x

A termék előnyei

  • A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású műtrágya
  • Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatású
  • Egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé a fejlődési időszak elején
  • Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét
x

Összetevők

26+05+11+2MgO+me.

x

Használati utasítás

Ideális tavaszi indításhoz és a nyári intenzív használat során, mivel burkolatlan startert is tartalmaz.  Magnézium tartalma a fű zöld színét erősíti. Rendszeres használata mellett a fű nem csúcsokban, rövid időszakokban növekszik, hanem az egész tenyészidőszak alatt egyenletesen. Átlagban kevesebb nyesedéket kell eltávolítani, ami a gyep lassabb kimerülésével, jobb kondíciójával jár. Dózisa: 200-300 kg/ha Összetétel: Nitrogén 26 Foszfor 5 Kálium 10 Magnézium 2,2 mikroelemek

Cikkszám 5815
pace Burkolási technológia Hatástartam 2-3 hó

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMagnéziumMikroelemeket
265112,2

Kiszerelés:

25 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5815
Ár: 34 635 Ft,- (bruttó)
Egységár: 1 385 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza