PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Osmocote Start

Felhasználás:

Az Osmocote Start szabályozott tápanyag leadású műtrágya 6-8 hét hatástartammal készül. Alacsony EC mellett magas NPK tartalom jellemzi. Palántaneveléshez, indító trágyázáshoz, illetve gyors, rövid kultúrához kifejlesztett speciális készítmény. Kiválóan alkalmazható felülkezeléshez a faiskolákban és a kertészeti árudákban. Márciusban és áprilisban a tavaszi virágzó évelők és a tavasszal virágzó cserjefélék átültetés nélküli tápanyag utánpótlását oldhatjuk meg. Nyár végi, őszi felülkezeléssel, pedig valamennyi konténeres faiskolai terméket fel lehet készíteni a téli időszakra. A kálium-túlsúly segít a tavaszi virágzást, illetve az augusztus-szeptemberi kijuttatást biztosítja a hajtásbeérést és a jó sejtszerkezet kialakulását, ezzel is növelve a növények fagytűrését. Figyelem! Ha a földkeverék már nem tartalmaz starter műtrágyát, ne használjanak Osmocote Startot! Amennyiben Osmocote Exact műtrágyát kevernek a talajkeverékbe nem feltétlenül kell starter műtrágyát alkalmazni. Ha mégis használnak indító műtrágyát az osmocote Exact mellett, akkor 0,5 kg/m3 dózisban keverjék be az Osmocote Startot!
 

x

A termék előnyei

  • Egyenletes tápanyag eloszlás, egyöntetű növekedés,
  • Minimális kimosódás, tökéletes tápanyag-hasznosulás,
  • Gyors és erőteljes gyökérfejlődés,
  • Az első 6-8 hét alatt egyenletesen növekvő táplálás
  • A sóérzékeny palánták gyorsan és egészségesen fejlődnek,
  • Az első tápoldatozások elmaradhatnak,
  • Valamennyi makro- és létfontosságú mikroelem optimális aránya
x

Összetevők

12+11+17+MgO

x

Használati utasítás

Az Osmocote Start-tal hatékony műtrágyázási program valósítható meg a rövid tenyészidejű egynyári dísznövények, így például az árvácska, a Primula, az Impatiens és a Tagetes számára.

Az Osmocote Start ideális választás sóérzékeny zöldségfélék és nehezen gyökeresedő dugványok számára is. A termesztő közegbe keverhető vagy felülszórással is kijuttatható. Az utóbbi esetben ügyeljük arra, hogy a műtrágyaszemcsék ne szóródjanak rá a levelekre.


Figyelmeztetés Mivel a felhasználás körülményei a gyártótól függetlenek, az alkalmazás során elkövetett hibák által okozott kárért a gyártót felelősség nem terheli.

Cikkszám 5202
Mikró elemek Mini 6 hét 2nd_Generation

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMagnéziumMikroelemeket
1111172

Kiszerelés:

25 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5202
Ár: 46 290 Ft,- (bruttó)
Egységár: 1 852 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza