PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Osmocote Exact Hi End 8-9 hónap

Felhasználás:

A burkolt műtrágyák negyedik generációja.(DCT). Az Osmocote Exact standard és a Protect keveréke.A kezdeti alacsonyabb tápanyagleadást,2-2,5 hónap múlva egy emeltebb tápanyagszint követi. Extra növekedéssel reagálnak azok a kultúrák,ahol a tenyészidőszak második felében több tápanyagra van szükség.
Leginkább a márciusi-májusi cserepezések során érdemes használni.
 

Fontos:  a dózis meghatározásához a következőket kell figyelmbe vennünk. Sóérzékeny kultúráknál a dózisa ugyanakkora maradhat,mint a hasonló hatástartamú Osmocote Exact standardé.A kezdeti alacsonyabb sótartalmat a gyökérzet erőteljes fejlődéssel hálálja meg.

Nagy tápanyagigényű kultúráknál a dózisát a hasonló hatástartamú Osmocote Exact standardé fölé kell emelni kb 20-25%-al.A tenyészidőszak második felében kevesebb vagy teljesen elhagyott tápoldatozással kell számolhatunk.

Az Osmocote Eaxct standard Hi.End technológiával a növekedési ciklus második felében extra tápanyagokkal láthatjuk el a növényeket,anélkül,hogy tápoldatoznunk kellene.Biztonságos és egyszerű megoldás örökzöldek,fenyőfélék,virágzó cserepesek felneveléséhez.

Az Osmocote Exact Hi.End szemcséinek egy része DCT-technológiával készült; azaz egyes szemcsék kettős burkolattal rendelkeznek. Ezek tápanyag-tartalmukat később, a kritikus növekedési időszakban adják le. Ennek eredményeképpen rendkívül hatékony tápanyag-ellátás érhető el, ami segíti a növény fejlődését.
 

 
x

A termék előnyei

  • Előre meghatározott feltáródási séma és hatástartam, teljesen burkolt szemcsék
  • A tápanyagok egy része késleltetve, a nyári időszakban táródik fel.
  • Nincs szükség kiegészítő műtrágyára, illetve felülkezelésre
  • A tenyészidőszak elején alacsonyabb EC a közegben
  • Jobb gyökeresedés
  • Minden szükséges tápanyagot tartalmaz
x

Összetevők

15+09+11

x

Használati utasítás

Az Osmocote Exact Hi.End 8 – 9 Hónapos műtrágyát speciálisan január és március között ültetett cserepes és konténeres dísznövények tápanyag-utánpótlására fejlesztették ki. Többféle, edényben nevelt dísznövény, így tűlevelű és lomblevelű örökzöld cserjék, illetve más konténeres díszfaiskolai növények számára javasolt.

A nyári időszakban extra tápanyag-utánpótlást igénylő növények esetében a dózis 1,0 g/l-rel (+25%) magasabb legyen, mint a hagyományos Osmocote Exact Standard adagja. Sóérzékeny növényfajok esetén – amelyek a tenyészidőszak első hónapjában kisebb mennyiségű tápanyagot igényelnek – a javasolt dózis megegyezik az általános javaslattal

Cikkszám 5703
Hatástartam 8-9 hó Hi-End DCT 4 generácíós

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMikroelemeket
15911

Kiszerelés:

25 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5703
Ár: 47 485 Ft,- (bruttó)
Egységár: 1 899 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza