PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Peters Professional Combi-Sol

Felhasználás:

Elsősorban más nitrogénforrással is (Pl: CaNO3) kiegészített tápanyagutánpótlási programhoz. Csak kéttartályos rendszerben használható. Magasabb mikroelem tartalmú, hígítás után is tökéletes eredményt ad. Összetett műtrágyaként is használható. N:K aránya 1:6, ami nagyon zömök habitust eredményez. Tökéletes megoldás abban az esetben, ha az öntözővízben sok a nitrogén.

Magas fokú hatóanyag tisztaságának köszönhetően gyorsan és tökéletesen feloldódik. Minden növekedési szakaszra külön összetétel áll rendelkezésre. Különleges helyzetekre speciális összetételek állnak rendelkezésre. Optimális mikroelem tartalom. A továbbfejlesztett M-77 kelátcsomag a növény számára könnyen felvehető tápelemeket biztosít.
 

x

A termék előnyei

  • NPK-tartalom; magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz
  • Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag-mentes
  • Gyors növényi válasz reakció
  • Tőzeg alapú földkeverékben nevelt növények számára alkalmas
  • Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz
  • 100 %-ban vízoldható, apró szemcsék
x

Összetevők

06+18+36+3 MgO

x

Használati utasítás

A Peters Professional 6+18+36 (Combi-Sol) megemelt mikroelem-tartalma hígított oldat formájában is igen jól hasznosul a növényben. Az 1:6 N:K-aránynak köszönhetően kompakt növekedés érhető el. Eredményesen használható magas nitrogéntartalmú öntözővíz esetén. Önállóan is alkalmazható.

A Peters Professional 6+18+36 (Combi-Sol)  Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen.

Egyedi felhasználási igény esetén keresse fel az Everris szaktanácsadóját. Mivel a felhasználási körülmények eltérőek, és az Everris nem tudja ellenőrizni Az alkalmazási javaslat pontos betartását, az Everris nem vállal felelősséget az esetleges károkért.

Cikkszám 6301
Mikró elemek

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMagnéziumMikroelemeket
618363

Kiszerelés:

15 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 6301
Ár: 35 840 Ft,- (bruttó)
Egységár: 2 389 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza