PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Step Hi-Mag

Felhasználás:

STEP Hi-Mag műtrágya könnyen kijuttatható mini szemcseméretű granulátum formulában tartalmazza a gyep számára szükséges mikroelemeket. Gyenge mikroelem-ellátottságú talajon megelőzésként, illetve mikroelemhiány tüneti kezelésére egyaránt használható. Hatástartama egy kezeléssel 6 hét.

Megemelt magnéziumtartalma élénkíti a gyep színét és javítja az egészségi állapotát. Különösen hasznos homokos talajon, ahol a gyökérzóna tápanyagtartalma csekély. A Step Hi-Mag könnyen beilleszthető a már kialakított gyepműtrágyázási programokba. 

x

A termék előnyei

  • Az összes szükséges mikroelemet tartalmazza a gyep tökéletes tápanyag-utánpótlása érdekében
  • Mini szemcseméretének köszönhetően egyenletesen szétoszlatható a területen
  • Megemelt magnéziumtartalma élénkíti a gyep színét és javítja az egészségi állapotát
  • Különösen hasznos homokos talajon/ felkészíti a gyepet a stresszhelyzetekre
  • Egyetlen kezeléssel hatástartama 6 hét
  • Könnyen beilleszthető a már kialakított gyepműtrágyázási programokba
x

Összetevők

19.8% MgO, 8% Cu, 3.0% Mn, 1.0% Zn

x

Használati utasítás

Száraz lombfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, amennyiben a kiszórás után 1-2 hétig nem esik csapadék. A beöntözés segít abban, hogy a műtrágyaszemcsék könnyebben a talajfelszínre jussanak, és megelőzhető, hogy alacsony nyírás esetén a fűnyíró gép felszedje őket.

Fagyos és aszályos időszakban ne használja a készítményt. Amennyiben a készítmény térkövezett, betonozott felületre, vagy ruhára stb. szóródik, azonnal mossa le, mert vastartalma elszíneződést okozhat.

A gyepszellőztetést (lyuggatás és/vagy hasogatás) kiszórást  után legalább 3-4 nappal később végezze, hogy megelőzze a műtrágyaszemcsék roncsolódását.

A kezelés hat hetente megismételhető.

 

Vasat tartalmaz:
Ne alkalmazza a terméket, amennyiben kapcsolatba kerülhet betonnal, márvánnyal, kővel, textíliával, úszómedencével stb. - Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.

Cikkszám 5827
6 hét

 

Kiszerelés:

20 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5827
Ár: 43 790 Ft,- (bruttó)
Egységár: 2 189 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza