PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Osmocote CalMag +P

Felhasználás:

Felhasználási javaslatok az Osmocote CalMag használatához
Termesztéstechnológia

50% burkolt alaptrágya és + 50% tápoldatozás esetén 1.5 - 2.0 gramm/liter
100% vízoldható műtrágya alkalmazása esetén 2.0 gramm/liter


Ajánlott az Osmocote CalMag-ot más Osmocote termékekkel (Osmocote Exact) vagy vízoldható műtrágyákkal együtt használni. Kérje ICL Specialty Fertilizers tanácsadójától az Ön növényeire szabott ajánlásokat. Az ajánlott alkalmazási mód a közegbe való keverés a jó eloszlás érdekében.

* Ajánlott az Osmocote Exact arányának beállítása, ha az Osmocote CalMag-gal keverjük.
Fontos: Maximális adag műtrágya 0,5 kg / m3 táptalaj. A maximális mennyiségek a termesztő közegek mennyiségein alapulnak.
Ültetőfás ültetés nem ajánlott. Előre keverés esetén kérjük, forduljon ICL Specialty Fertilizers tanácsadójához.

Könnyen kezelhető, hatékony kalcium műtrágya programozott kibocsátással; a tápanyagok alacsonyabb, de biztonságos mértékben, hosszabb idő alatt (3-4 hónap) szabadulnak fel a vízoldható kalcium-nitráthoz képest. Az Osmocote CalMag által extra nitrogén válik elérhetővé a termesztési ciklus első hónapjaiban, amikor arra a növénynek szüksége van (például évelők esetében). Tápanyag utánpótlási kombinációk készítéséhez más Osmocote termékekkel együtt lehet alkalmazni.
Egyetlen, szabályozott hatóanyag-leadású termékkel tudunk kijuttatni nitrogént, foszfort, kalciumot és magnéziumot. Megoldást nyújt a lágy vizes öntözőrendszerek problémájára: biztosítja a termesztéshez szükséges kalciumot és magnéziumot. Hatékony kalcium utánpótlást biztosít a folyamatos, napi felszabadulásnak köszönhetően a növény kalciumszükségletéhez igazodva.  Tápoldatozással kombinálható.

10.4-7.6-0+14CaO+5MgO

Cikkszám 4711

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumKálciumMagnézium
10,47,60145

Kiszerelés:

25 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 4711
Ár: 46 520 Ft,- (bruttó)
Egységár: 1 861 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza