PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Sportmaster WSF Spring&Summer

Felhasználás:

A Sportsmaster WSF Spring & Summer egy prémium vízoldható műtrágya az ICL szabadalmaztatott Tmax technológiájával. Ennek köszönhetően a tápanyagfelvétel a gyökereken és a leveleken keresztül is kiemelkedő. Ideális sportpályákon és fairway-eken használt műtrágyaprogram kiegészítésére.

Magas nitrogéntartalom a gyors kezdeti reakcióért
A nitrogén-karbamid optimalizálja a levélen keresztüli felszívódást
Magas káliumtartalma erős gyepet és egyenletes növekedést eredményez
Nyomelemeket tartalmaz egy egészséges gyep fejlődéséért
Más műtrágyákkal egy tartályban keverve növeli az oldat nitrogéntartalmát

Személyre szabott adagolási javaslatért és használati utasítással kapcsolatos tudnivalókért keresse az ICL ingyenes szaktanácsadását!

A Sportsmaster WSF termékek keverhetőek egy tankban a termékcsalád többi tagjával, illetve a H2Pro és a H2Pro Maximize nedvesítőszerekkel.

Hogy biztosítsa a tökéletes oldódást, először csak félig töltse a permetező tartályát. Tegye bele a kívánt mennyiségű műtrágyát, és 10 - 15 perc keverés után töltse tele a tartályt. A víz hőmérséklete befolyásolja az oldódást.

Kerülje a termék használatát fagyos időben, vagy szárazság esetén. A kijuttatásnál használt víz mennyisége befolyásolja a növények tápanyagfelvételét.

Lombtrágyázásnál kevés vizet használjon (300-600 l/ha) és legjobb eredmény elérése érdekében ne meleg, vagy napos időszakban használja; inkább a korai vagy késői órákban.

Gyökéren keresztüli tápláláshoz sok vizet használjon (600 - 1000 l/ha) és közvetlenül utánna még 2 - 3 percig locsoljon hogy biztosítsa a kellő vízmennyiséget és csökkentse a fű károsodásának esélyét.

Vasat tartalmaz:
Ne alkalmazza a terméket, amennyiben kapcsolatba kerülhet betonnal, márvánnyal, kővel, textíliával, úszómedencével stb. - Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.

28-5-19+TE

Cikkszám 5823

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMikroelemeket
28519

Kiszerelés:

15 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5823
Ár: 48 960 Ft,- (bruttó)
Egységár: 3 264 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza