PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

OsmoTop 2-3 hónap

Felhasználás:

Az OsmoTop részben burkolt műtrágya, amelyet kifejezetten konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztettek ki. Az OsmoTop az Everris burkolási technológiájával készült szemcséket, illetve azonnal hasznosuló, burkolás nélküli műtrágya szemcséket is tartalmaz, így a szabályozott tápanyagleadású szemcsék segítségével az azonnali hatás mellett 2-3 hónapos tartós hatást is biztosít egyetlen termék használatával. Az OsmoTop az NPK-tartalom mellett magnéziumot és három létfontosságú mikroelemet is tartalmaz.

Gyorsan felvehető és tartós hatású nitrogént is tartalmaz

Az Everris burkolási technológiájával készült finom szemcsék egyenletesen szétoszlathatók a közeg felszínén

Hozzátapad a cserépföldhöz

Pormentes

Megemelt mikroelem-tartalom gyors zöldítő hatással
 

Az OsmoTop műtrágyát kifejezetten konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztették ki. Gyors zöldítő hatással rendelkezik, és rövid idő alatt megszünteti a tápanyaghiány-tüneteket.

Az OsmoTop felülkezelő műtrágya csak esőztető és csepegtető öntözés mellett alkalmazható. Csepegtető öntözés esetén közvetlenül a csepegtető testek alá juttassa ki. Kijuttatásához használja az Everris által javasolt kiszóró berendezéseket. További információért, részletes szaktanácsért lépjen kapcsolatba az Everris szaktanácsadójával.

 

Cikkszám 5603

 

Összetétel:

NitrogénFoszforKáliumMagnéziumMikroelemeket
225102

Kiszerelés:

25 kg/zsák

 

Letölthető dokumentumok:

Megrendelés

RAKTÁRON VAN
Cikkszám: 5603
Ár: 24 995 Ft,- (bruttó)
Egységár: 999 Ft,- (bruttó) /1 kg

Vissza