PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Faiskola termesztés

A jövedelmező faiskolai termesztés kulcsa a minőségi árualap. A minőségi áru előállításának egyik legfontosabb eleme pedig a növények magas színvonalú és rendszeres táplálása.

 
  

Faiskolai termesztéshez ajánlott készítményeink:

konténeres növényekhez, évelőkhöz a magas mikroelem tartalmú, komplex összetételű, szabályozott tápanyag leadású Osmocote Exact termékcsalád, szabadföldi termesztéshez az Agroblen termékcsalád alkalmazható. Tavaszi felülkezelésekhez az Osmocote Topdress-t ajánljuk, míg őszi felülkezelésekhez, illetve virágzó évelők tavaszi felülkezeléséhez az Osmocote Start készítményt.

Rendelkezésére állnak még az Osmocote Vas szabályozott tápanyag leadású illetve az  Osmoform lassított tápanyag leadású műtrágyák, valamint vízben oldható műtrágyáink, úgy mint a Peters Professional és Peters Excel vagy az Universol.
 

Mit jelent a szabályozott tápanyagleadás?

Mit jelent a szabályozott tápanyagleadás?

 
Felhasználási javaslat és részletes ismertető:


Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján igen nagyszámú adat gyűlt össze az optimális felhasználási adagokat illetően és elkészült műtrágyáink faiskolák számára kidolgozott részletes felhasználási ajánlása. Ebben egyes fajokra, esetenként fajtákra lebontva feltüntettük az adott növénynél és földkeverékeknél alkalmazott műtrágya típusokat és adagokat. Tájékoztatónk magyar nyelvű változatával az Ön munkáját is szeretnénk elősegíteni, az Osmocote exact prospektus anyagát letöltheti pdf formátumban. 
Természetesen a javaslatok “testre szabásában” is együttműködünk Önnel, hiszen egy táplálási program elkészítésénél számos egyéb tényezőt is figyelembe kell venni.

 

 

Szaktanácsadásért hívja Mágori Tibort  a +36 20 536 9800 telefonszámon.

Vissza


Facebook