PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Sportpályák és gyepek

A tökéletes gyepfelület gondos karbantartást, pontos tápanyag-gazdálkodást igényel. A gyep ápolásánál figyelembe kell venni a meglévő adottságokat: pl. talaj minőség, öntözés, használat gyakorisága, fűfajok stb. Jelentős különbségek vannak a sportpályák között az igénybevétel és a felhasználó elvárásai szerint. Az Everris egyedi táplálási programjaihoz a gyepműtrágyák széles körét használjuk fel.

Alkalmazási kísérleteinkben folyamatosan ellenőrizzük, hogy a növények igényeinek és a felhasználók kívánságainak lehető legjobban megfelelő termékek és módszerek álljanak rendelkezésre. Termékeink sikerét ezek az összegyűjtött tapasztalatok jelentik.

Magyarországon is évek óta megelégedéssel használják a Sierrablen műtrágyát: Pl.

► FTC Üllői úti pálya,
► Puskás Stadion,
► Prenor Kft. kertépítészeti munkák,
► Kincsem Park stb.

Az Everris termékpalettáján található különböző hatástartamú (rövid, közepes és hosszú) granulált, burkolt típusok (Sierrablen, Sportmaster), a lassított tápanyag leadású műtrágyák (Sierraform) és a hagyományos technológiával készülő műtrágyák kombinációs alkalmazásával többféle tápanyag-utánpótlási terv állítható össze az adott gyep sajátosságainak megfelelően. Optimális tápanyagszint eléréséhez a terület adatainak birtokában szakembereink pontos műtrágyázási naptárt készítenek Önnek.

A kijuttatáshoz az Everris profi műtrágyaszóróit ajánljuk (AccuPro, SS-2).

Szaktanácsadásért hívja Mágori Tibort  a +36 20 536 9800 telefonszámon

Letölthető ismertető: Sportpályák

 

Vissza


Facebook