PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Zöldségtermesztés

A zöldségek terméshozamát elsősorban a tápanyagok könnyű felvehetősége és mennyisége határozza meg. Az Everris speciális tápanyagokkal kiegyensúlyozott fejlődés, magas terméshozam és piacos minőség érhető el.
 

 

Alaptrágyázás

 

Nagyban elősegíti a termesztés sikerét – a korai érést – a palántanevelés. A palánták kondíciója, koraisága növelhető az Osmocote Start szabályozott tápanyag leadású műtrágya alkalmazásával.
Szabadföldre, vagy talaj alapú termesztéshez alaptrágyázásként az Agroblen szabályozott tápanyag leadású, burkolt műtrágyákat ajánljuk, melyek tápanyagraktárt képeznek a talajban, lehetővé téve a táplálást anélkül, hogy öntözni kellene a növényeket.
  

Mit jelent a szabályozott tápanyag leadás?

 

 

 

Tápoldatozás

Fontos a fejlődési szakaszoknak megfelelő N/K arány biztosítása. A szükséges kalcium mennyiség biztosításával elkerülhetővé válnak a hiánybetegségek. Mind a magas, mind az ingadozó sókoncentráció káros hatással van a növény fejlődésére, a termés minőségére. Az Everris termékekre épülő tápanyagellátási technológia alkalmazásával elérhetővé válik az optimális növénytáplálás megvalósítása.
Normál öntözővizekhez a Solinure magas minőségű öntöző műtrágya jelent teljeskörű megoldást.
Rossz vízminőségnél ajánljuk a szabadalmaztatott technológiával készülő, magas pH mellett is stabil kelátokat tartalmazó Agrolution vízben oldható műtrágya használatát. Vízben oldva minden típusa foszforsavat szabadít fel. Ez nagy mértékben csökkenti a víz pH-ját, a tápelemek könnyebben felvehetővé válnak és az öntözőberendezés tisztán tartásában is szerepet játszik. A legtöbb zöldségféle a nitrogén, foszfor és kálium tápelemekkel együtt folyamatosan igényli a mikroelemeket és a kalciumot is. Az Agrolution egyes összetételei könnyen felvehető kalciumtartalma a növény fejlődési fázisainak igényéhez igazodik.
Gyors beavatkozáshoz ajánlható az Agroleaf Power, mint leghatékonyabb lombkezelő készítmény, amely stressz helyzetben, pl. a gyökérzet csökkent működése (hideg talaj, rossz minőségű talaj) esetén nyújt megoldást. Rossz vízminőségnél is maradék nélkül oldódik. A legtöbb növényvédőszerrel egy menetben kijuttatható (nem ajánlott kén tartalmú szerekkel keverni).
 

Felhasználási javaslat és részletes ismertető

Görögdinnye táplálása

Sárgadinnye táplálása

Uborka táplálása

Paprika táplálása

Paradicsom táplálása

 

 

Szaktanácsadásért hívja Mágori Tibort  a +36 20 536 9800 telefonszámon.

Vissza


Facebook