PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Agroblen

Agroblen műtrágya

Az Agroblen műtrágya szemcséi makroelemeket tartalmaznak, amelyeket védőburok vesz körül. A burok megóvja a tápanyagokat az azonnali feltáródástól, és több hónapos hatástartamot biztosít a készítménynek. Növényeit egyszerűen és több hónapon át minőségi tápanyag-ellátásban részesítheti, mindössze csak arra kell odafigyelnie, hogy az Agroblen műtrágyát az ültetéssel egy időben a gyökérzet közelébe bedolgozza. 

Hogyan hat az Agroblen?

És ez még nem minden….!
Az alapkezelésként kiadagolt Agroblen a talajban tartós tápanyagraktárt hoz létre. A tápoldatozások száma lényegesen csökkenthető, sőt egyes kultúráknál nincs is rá szükség. Így nem kell olyankor is tápoldatoznia, amikor egyébként a növényei nem kívánnának öntözővizet.

Részletesebb leírást és felhasználási javaslatot a leölthető Agroblen prospektusban találhat.


Agroblen termékek és jellemzőik

Típus

Összetétel (NPK)

Hatástartam

Javasolt felhasználási terület

Gyanta-burkolatos

14+22+09+6MgO

8-9 hónap

Gyümölcs- és szőlőtelepítések, fiatal ültetvények: alma, körte, csonthéjasok szőlő számára az első két tenyészidőszakra. Az ültetőlyukba is kiadagolható.

Gyanta-burkolatos

9+13+18+3MgO

12-14 hónap

Káliumban szegény talajokon gyümölcs- és szőlőtelepítések, erdészeti csemetekertekhez két tenyészidőszakra. Az ültetőlyukba is kiadagolható.

Poly-S burkolatos

15+08+16+5MgO

5-6 hónap

Hajtatott és szabadföldi intenzív zöldség-termesztéshez. Kiegyensúlyozott nitrogén- és káliumarány. Ideális szerves anyagot tartalmazó, valamint a káliumot megkötő talajokon.

Poly-S burkolatos

 20+10+10+4MgO

5-6 hónap

Hajtatott és szabadföldi intenzív zöldségtermesz-téshez. Folyamatos nitrogén-táplálást igénylő kultúráknál, valamint jó kálium-ellátottságú vagy alacsony szervesanyag-tartalmú talajokon ideális (pl. homokos talajtípusok)

Poly-S burkolatos

 15+25+10+3MgO

2-3 hónap

Zöldségfélék, rövidebb kultúrák számára (magas foszforos összetétel)

Poly-S burkolatos

 18+08+16+2MgO

2-3 hónap

Általános felhasználásra, hajtatott és szabadföldi termesztéshez. Kiegyensúlyozott nitrogén- és káliumarány. Ideális szerves anyagot tartalmazó, valamint a káliumot megkötő talajokon.


 

Kérje Mágori Tibor szaktanácsadónk segítségét a +36 20 536 9800 telefonszámon!

Vissza


Facebook