PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft.

A kosár üres.
Kosár megtekintése

Gyepműtrágyszórók

Az Everris (Scotts) gyepműtrágyaszórói

A vállalat  1946 óta gyárt saját fejlesztésű gyepműtrágyaszórókat. A hagyományokat kutatásokkal és tökéletesítésekkel folytatva mind a mai napig kiváló minőségű, egyre tartósabb, pontosabb, könnyebben alkalmazható gyepműtrágyaszórókat forgalmazunk a szebb gyepek érdekében.

Professzionális gyepműtrágyaszórók

A hagyományos repítőtárcsás készülékekre jellemző, hogy a kerekek melletti sávokba több műtrágya jut, mint a szórási sáv szélein. A gyep csíkos lesz a műtrágya egyenlőtlen kiszórása miatt.

A különleges, szabadalmaztatott repítőtárcsa rendszer egyenletesen teríti akár a granulált, akár az apró szemcsés műtrágyákat a teljes szórás szélességében.

AccuPro 2000
 
Gyors, pontos műtrágyaszórást tesz lehetővé professzionális kertépítők és kertfenntartók számára. Az ejtőtartályos kiszórók egyenletes munkája és a repítőtárcsás készülékek gyorsasága egyesül ebben az eszközben.
  •  42 literes tartálytérfogat
  •  Maximális szórási szélesség 2-6 méter
  •  A kívánt műtrágyaadag pontosan beállítható, mind a nagyobb, mind pedig a kisebb szemcseméretű műtrágyatípusok esetében
  •  Fűmagvetésre és homokszórásra is használható
  •  Szabadalmaztatott csavarvonalas repítőtárcsa az egyenletes és sűrű szóráskép érdekében
  •  Galvanizált acélváz, széles keret
  •  A nagyméretű felfújható gumikerekek fordulékonyabbak, és nem hagynak nyomot
  •  Meghosszabbított tolókar (91 cm), habműanyag markolat a komfortosabb használat érdekében
  •  Átlátszó tartályfedő burkolat a műtrágya védelme érdekében szél és eső ellen

 

SR-2000 

Repítőtárcsás gyepműtrágya-szóró a rendszeres használatra és a nagyobb felületek (parkok, sport- és golfpályák) kezelésére. Kifejezetten parkfenntartók részére ajánlott, többcélú készülék. 2 és 4 méter között állítható sávszélességében egyenletes szórásképet ad. A kívánt műtrágya-dózis pontosan beállítható. Egynemű fűmag és homok szórására (felülkezelés) is alkalmazható. Nagyméretű, pneumatikus gumikerekei nem hagynak nyomot a gyepfelületen, könnyen tolható a készülék. Szerkezete tartós,időjárásálló, teljes mértékben galvanizált acélból készült. Tartálykapacitása 42 liter.

 

Különlegessége, hogy speciális terelőlemezzel szabályozható az egyoldalú vagy a  teljes szélességben történő kiszórás.


► Gravitációs elvű - ejtőtartályos professzionális gyepműtrágyaszóró

 

Drop SS 2

Ejtőtartályos gyepműtrágya-szóró rendszeres használatra és a nagyobb felületek (parkok, sport- és golfpályák) kezelésére. Kifejezetten parkfenntartók részére ajánlott, többcélú készülék. 91 cm-es sávszélességében egyenletes szórásképet ad. A kívánt műtrágya-dózis pontosan beállítható. Fűmag (keverék is) vetésére, vagy felülvetésére is alkalmazható. Nagyméretű, pneumatikus gumikerekei nem hagynak nyomot a gyepfelületen, könnyen tolható a készülék. 

Váza galvanizált acélból készült.

 

A professzionális Scotts kiszóróink beállításához a következő táblázat nyújt eligazodástKerti gyepműtrágyaszórók

Easy Hand-Held® kézi gyepműtrágyaszóró

Kerttulajdonosonak, kisebb gyepfelületek kezelésére ajánlott kézi készülék. Az egyenletes kijuttatás legegyszerűbb módja: könnyű, kézben tartható, műtrágya, egynemű fűmag és útsó kiszórására is alkalmas műanyag szerkezet. A dózis állítható a tartókaron található kis kar segítségével. Azonnal használható, teljesen össze-szerelt kivitel.

 

Tipp: télen a lefagyott utakon sószóráshoz is próbálja ki! 

Repítőtárcsás professzionális gyepműtrágyaszóró

 

Vissza


Facebook